Aluevaalit 2022

Aluevaalit 2022

Ohessa esittelyni aluevaaleja varten: lyhyestä virsi kaunis.

Olen tekniikan lisensiaatti ja Tampereelle ulkomailta palannut perussuomalainen. Arvomaailmaani lähimpänä lienee klassisen liberalismin ja konservatiivisuuden yhdistelmä. Arvostan yksilönvapauksia ja ihmisen vastuuta omasta elämästään. Suomessa parasta on sen ainutlaatuinen kieli, jonka säilymisen ja kehittymisen eteen on tehtävä töitä

Aluehallinnossa ajaisin julkisen sektorin menojen järkevöittämistä, ratkaisukeskeistä politiikkaa, sekä teknologian hyödyntämistä. Sote-uudistusta markkinointiin säästökeinona, ja tämän toteutumista varten tarvitaan viisaita arvovalintoja tekeviä poliitikkoja.

Kunnioitan aina muita, sekä etsin yhteistä tarttumapintaa. Kaupunginvaltuutettuna olen havainnut tämän hyväksi lähestymistavaksi, koska sen avulla pääsee paremmin keskustelemaan erimielisyyksistäkin, ja edistämään tehokkaasti perussuomalaisille tärkeää politiikkaa.

Äänellänne saatte lupauksen asiapohjaisesta politiikasta, kuten toimin jo todistettavasti kuntatasollakin.

admin

Vastaa